BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  GÜNCEL

İslami kitapta utandıran ifade

Diyanet'in kitap fuarındaki kitaplar içeriğiyle şaşkınlık yaratıyor.

Abone ol

Diyanet Vakfı’nın Kocatepe Camii içerisinde düzenlediği kitap fuarında İslam’da Cinsellik adı altında yer yer İslamiyet’e ve bilime aykırı bilgilerin yer aldığı, yer yer anlatımı pornografiye kaçan kitaplar şaşkınlık yaratıyor.

O KİTAPLAR: Bunlardan “Damat ve Gelin Adayları’na Evlilik Öncesi Cinsel Bilgiler”, “Gençliğin Cinsel İmtihanı”, “Cinsel Mutluluk Rehberi” gibi kitaplar ilgi görüyor.

ERKEĞİ HOŞNUT ET: “Erkeğin Eşine Sevgisini Artıran 57 ilke” isimli kitapta sadece bayanlara “Evet kelimesini çok söyle”, “‘Seni hoşnut edinceye kadar uykuya dalmayacağım’ sloganını prensip edinmelisin”gibi öğütler veriliyor.

ACI VERMEDEN DÖV: “Damat ve Gelin Adaylarına Evlilik Öncesi Cinsel Bilgiler” kitabında kadının “şirretlik etmesi” durumunda, erkeğin eşini çok acı vermeden dövebileceği belirtiliyor.

BAKİREYLE EVLİLİK: “Cinsel Mutluluk Rehberi” adlı kitapda ise dullarla da evlenilebileceği ancak bakirelerle evlenilmesine öncelik tanınması yazılıyor.

Tepkiler üzerine bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanlığı, “fuarda sergilenen kitaplardan yayınevlerinin ve yazarların sorumlu” olduğunu bildirdi.

Kaynak: Akşam