BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Işın Karaca Silivrililer'i coşturdu

49. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin 2. Gününde sahne alan İlhan Şeşen ve Işın Karaca Silivrililere müzikle dopdolu bir gece yaşattı.

Abone ol

49. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin 2. günü akşam programı, Silivri Halk Oyunları Ekibi SİHAD ile Gürcistan- Moldova- Kazakistan’ın halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile başladı.

Kostümleri ve danslarıyla ilgi odağı olan Kazakistan ekibi büyük alkış aldı. Gece, Silivrili Özlem Özel’in konseriyle devam etti. Sesi ve söylediği parçalarla beğeni toplayan Özel, Silivrili olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Özlem Özel’e çiçek ve Silivri Yoğurdu takdim etti.

ŞEŞEN: “SİLİVRİLİLER ÇOK ŞANSLI”

Gecenin ikinci konuğu olan müzik dünyasının ‘Amca’ lakaplı sanatçısı ilhan Şeşen, söylediği şarkılarla Silivrilileri hem duygulandırdı, hem de eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaklaşık bir saat sahne alan Şeşen’in, gitarı eşliğinde söylemiş olduğu şarkılar beğeniyle dinlendi. Çocuklarla kurmuş olduğu diyaloglarla beğeni toplayan Şeşen, kendisini festivale davet eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ederek; “Silivrililer, böyle bir Başkanınız olduğunuz için çok şanslısınız” dedi.

SİLİVRİ’DE IŞIN KARACA RÜZGÂRI

Yoğurt Festivali’nin 2. Günü’nde Silivrili sevenleriyle buluşan Işın Karaca, muhteşem bir konser verdi. Vokalistleri ile birlikte davul çalarak şov yapan Karaca’yı, 10.000’e yakın kişi izledi. Konserin bir bölümünde seyircilerin arasına girerek şarkı söyleyen Işın Karaca, içten tavırlarıyla da dikkat çekti. Işın Karaca programını hareketli şarkılarla sonlandırırken, konser gece yarısı 03.00 sıralarında sona erdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahne alan sanatçılara çiçek ve Silivri Yoğurdu hediye ederek, kendilerini tekrar Silivri’de görmek istediklerini dile getirdi.