BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

İşadamının sır intiharı

Balıkesir'de bunalıma giren 1 işadamı, kendisine ait oto galerisinde silahla intihar etti.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre olay, Atatürk Caddesi üzerindeki Manyas Otomotil Galerisi'nde meydana geldi. Galerinin ortaklarından olan Manyas İlçesi doğumlu Nusret Özdoğan (54), öğleden sonra geldiği galerideki bürosunda bir süre yalnız başına oturduktan sonra kendisine ait ruhsatlı silahıyla kafasına ateş ederek intihar etti.

Silah sesini duyan galeri çalışanları ve komşuları, evli ve 1 çocuk babası işadamını masasında ölü olarak buldu. İşadamının cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. İntihar eden Özdoğan'ın aynı zamanda Çelikspor Kulübü Lokali'nin de işletmeciliğini yaptığı ve geçmiş yıllarda da kapanan Ticaret Bankası'nın Bandırma Şubesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu belirlendi.

Özdoğan'ın geçen Mayıs ayının başında Bandırma'da bir gece kulübünde çıkan çatışmada çeşitli yerlerinden yaralandığı, bir süre Bandırma'da tedavi gördükten sonra Balıkesir'e gittiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay Balıkesir'de kalan işadamının dün akşam saatlerinde Bandırma'ya geldiği ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.