BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

İşadamının korkunç cinneti

Osmaniyeli bir işadamı, eski Osmaniye belediye başkanı İskender Türkmen'i öldürdü

Abone ol

Osmaniyeli bir işadamı, iş ortağı eski Osmaniye belediye başkanı İskender Türkmen (52) ve yeğenini öldürdükten sonra intihar etti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay, Dörtyol İlçesinin İnönü Caddesi'ndeki Balıkçılar Çarşısı yakınında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, İskender Türkmen, kendisine ait 33 AT 097 plakalı otomobilinin içinde, iş ortağı olduğu belirtilen Hayati Ekinci ve yeğeni Hasan Türkmen ile bir süre sohbet etti. Henüz bilinmeyen bir konuda tartışmaya başladıkları belirtilen iş ortaklarından Hayati Ekinci (60) silahını çekerek, önce İskender Türkmen'e, ardından yeğeni Hasan Türkmen'e (46) ateş ettikten sonra, bir kurşunu da kafasına sıkarak intihar etti.

Hayati Ekinci ve Hasan Türkmen olay yerinde öldü. Ağır yaralı olarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırılan İskender Türkmen kurtarılamadı. İskender Türkmen, 1984-1989 yılları arasında SODEP'ten belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan İskender Türkmen'in, kış aylarında Osmaniye'de, yazın da kooperatif başkanlığını yaptığı Dörtyol İlçesinin Yeşilköy Tatil Sitesinde oturduğu bildirildi.