BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

İşadamı sırtından vurulmuş

Öldürülen işadamı Abdullah Şahin'in vücuduna altı kurşun isabet ettiği ve sırtından vurulduğu belirlendi

Abone ol

Çeşme'de dün, alacak nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından tabancayla vurularak öldürülen işadamı Abdullah Şahin'in vücuduna altı kurşun isabet ettiği ve sırtından vurulduğu belirlendi.

İşadamı Şahin'e, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda bugün otopsi yapıldı.

Otopside, Şahin'in vücuduna altı kurşun isabet ettiği ve kurşunların büyük bölümünün sırtından girdiği tespit edildi.

Otopsinin tamamlanmasının ardından Şahin'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu önüne gelen yakınlarına teslim edildi.

Gözyaşları ve feryatlar arasında Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılan cenaze, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yakınları, Şahin'in kimseyi kırmayan bir kişiliğe sahip olduğunu ve ekonomik durumu da çok önemsemediğini belirterek, zanlı olarak gözaltında tutulan Hasan E.'ye tepki gösterdi.

Şahin'in cenazesi Alsancak Hocazade Camii'nde ikindi namazının ardından Kokluca Mezarlığı'na defnedilecek.

Olayla ilgili iddialar

İşadamı Şahin'i öldürdüğü iddia edilen Hasan E.'nin, Dalyan mevkiinde üzerinde beach club bulunan 2 dönümlük arsasını 400 bin dolarlık borcu karşılığında Şahin'e devrettiğini, bu arsayı kendisinin geri almak istediğini, ancak Şahin'in söz konusu arsayı Yüksel Özgören adlı kişiye sattığı için cinayeti işlediği iddia edildi.

Gözaltında tutulan Hasan E.'nin, Şahin'e yaklaşık 250 bin dolar borcu olduğu, ödeyemediği için Dalyan mevkiinde üzerinde beach club bulunan ve yarısı kendisine, yarısı da İzmir'de yaşayan Yüksel Özgörenadlı kişiye ait olan 4 dönümlük arsaya Şahin tarafından ipotek koydurulduğu öğrenildi.

Şahin'den 150 bin dolar daha para aldığı kaydedilen Hasan E.'nin, 400 bin dolara ulaşan borcuna karşılık Dalyan'daki 4 dönümlük arsanın kendisine ait olan 2 dönümlük kısmını Şahin'e devrettiği bildirildi.

Daha sonra Şahin'in bu 2 dönümlük arsayı, diğer ortak Yüksel Özgören ve oğlu Anıl Özgören'e sattığı kaydedildi.

Hasan E.'nin, maddi olarak zor durumda olduğu için sattığı arsanın değerinin 400 bin dolardan daha yüksek olduğunu, ilerleyen günlerde bu arsayı Şahin'den yeniden almak istediğini, kendisinden habersiz arsayı satan Şahin ile konuşmak için olay günü buluştuklarını, ancak konuşma sırasında ortamın gerildiği, bunun üzerine sinirlenerek ateş ettiğini söylediği öğrenildi.