HABER /
DÜNYA
/
İRANLI GENERAL KASIM SÜLEYMANİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİ SONRASI HALK SOKAKLARA DÖKÜLDÜ
/
YORUMLAR
İranlı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesi sonrası halk sokaklara döküldü
İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD hava saldırısında öldürülmesi sonrası İran'da ABD karşıtı protestolar başladı.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Millet iyice şaşırmış, Abd'nin Irak'ta ne işi var diye soracağına , İra'ın Irak'ta ne işi var diye soruyor. İki ülkenin kaç kilometre karelik sınırı var.
Saddam’ın özel kuvvetleri de çiğ Köpek yiyorlardı )))))
Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun
yerin cehenem olsun
İranlı Generalin bağdat da ne işi var sorusunu sorduktan sonra ülkem adına sormayı vazife olarak gördüğüm mesela şu soru var. İran pkk nın bir kolu pejak militanlarına niye karışmıyor? Mesela pejak irana niye saldırmıyor? İran bu örgütü kimin için kullanıyor. Ben İran ı ne zaman islam ülkesi olarak göreceğim. İt dalaşı gibi havlayıp havlayıp asla birbirlerini ısırmayan iki ülke amerika ve iran. İçiniz de yanın. Ülke olarak yıllardır terörden biz yandık.
Başınız sağ olsun!
Peki ne işi vardı Irak'a bu Kasım Süleymani denen bu kanlı katilin