BIST 10.873
DOLAR 32,64
EURO 35,34
ALTIN 2.473,76
HABER /  GÜNCEL

İnternette ünlü olan kadınlar

Herbiri ev kadını ancak onlar internetin en çok bilgi paylaşılan sitelerini yönetiyorlar. Hedef kitleleri ise sadece kadınlar!

Abone ol

Dünyanın en ünlü pazarlama şirketleri rota değiştirdi, ev kadınlarının peşine düştü. Kadınların gün içerisinde en çok ziyaret ettiği sitelerin kadın temalı bloglar olduğunu farkeden profesyonellerin hedefinde ise internetin ünlü ettiği ev kadınlar var!

Türkiye'deki pazarlama devleri, bilgisayarlarının başındaki amatör kullanıcıların peşine düştü. Özellikle kadın temalı blogları takibe alan profesyoneller, yeni çıkardığı her ürünü blog yazarlarıyla paylaşıyor ürün geliştirirken onların fikrini soruyor.

BLOGLAR BULUNMAZ BİR FIRSAT

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Umur Işık, internetle birlikte gelişen e-ticaretin, yeni ufuklar arayan işletme sahiplerine yeni bir model yarattığını söyledi. Alan profesyonellerinin internet üzerinden geliştirdikleri yeni pazarlama stratejileriyle, son kullanıcıyla kendi arasında yeni bir iletişim alanı yarattıklarını söyleyen Işık, kadın temalı blogların bu anlamda bu tür ufuklar arayan işletmeler için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade etti. 

ANNE KAZ'IN YILDIZI PARLADI

İnternette yıldızı parlayan bloglardan birisi de dünyada bir hayli meşhur olan "Mother Ghoose" temalı sitelerin Türkiye'deki örneği olan Anne Kaz! Bugüne kadar onlarca firmanın bizzat evine kadar giderek ziyaret ettiği blog yazarı, ürünleri test ediyor ve deneyimlerini ev hanımlarıyla paylaşıyor.

15 yaşında evlenen ve 3 çocuk annesi olan blog yazarı, çocuklarının dersleri için alınan bilgisayarı ve interneti 28 yaşından sonra kullanmaya başlamış. Kısa zamanda internetten çok şey öğrendiğini söyleyen Anne Kaz'ın günlük ziyaretçisi ise hergeçen gün yükseliyor. 

 

www.annekaz.com