BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

İnternette kozmik gün salgını

İnternette 17 Ekim 2006'da kozmik bir tetikleme gerçekleşecek çılgınlığı

Abone ol

İddiaya göre 17 Ekim 2006’da, kozmik bir tetikleme olayı gerçekleşiyor ve bu bugünle 2013 arasında gelecek olan bir çok tetikleyici olayların başlangıcı olacak. Bunun için bugün 1 milyon kişinin düşüncelerini odaklaması gerekiyor.

Sitelerde yer alan yazılarda şu iddialarda bulunuyor:

Her duygu ve düşünce 1 milyon kat şiddetinde yükseltilecek. Her şey bir milyon kat büyütülecek.

Her düşünce, her duygu, her niyet, her irade, ister iyi olsun, ister kötü, pozitif, negatif olsun, gücü bir milyon kat artacak.

Bu ne anlama geliyor ?

Tüm madde, düşüncelerinizden tezahür ettiğinden, neye odaklanırsanız, bu ışın o düşünceleri hızlandıracak ve onları hızla maddeleştirecek, normalde olduğundan bir milyon kat hızlı tezahür ettirecek.

Kaynak:

Düşünceleriniz, odaklandığınız şey, realitenizi yaratır.

Bu UV ışını tehlikeli bir alet olabilir. Eğer negatif düşüncelere odaklanırsanız, anında sizin realitenize tezahür ederler. Bu UV ışını, eğer öyle olmasını seçerseniz, bir armağan olabilir.

Misyon 1017, yaklaşık 1 milyon insanın 17 Ekimde kendileri, Dünya ve İnsanlık için pozitif, şefkatli, iyi düşüncelere odaklanmasını gerektiriyor. Düşünceleriniz istediğiniz doğada olabilir, ancak neye odaklanırsanız, çok daha hızlı tezahür edecektir. Bazı durumlarda mucizeler gerçekleşebilir.