BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

İnsanlığın öldüğünün kanıtı

Sokakta oyun oynayan çocuğa çarptı. Daha sonra yaralı çocuğu arabasına aldı. Ama otoban kenarına bıraktı.

Abone ol

Aracıyla çarptığı çocuğu yaralı olarak aracına aldıktan sonra otoban üzerinde bırakıp kaçtı. Kimliği belirlenemeyen sürücü kullandığı 35 PJP plakalı olan ve son rakamı alınamayan beyaz otomobil ile sokak içerisinde oyun oynayan 4 yaşındaki Emre Baysal'a çarptı.

Araç sürücüsünün çevrede bulunan vatandaşlara "Çocuğu hastaneye götürüyorum" demesi üzerine çocuğuna otomobil çarptığını duyan Baba Şeh Davut Baysal (52), evlerine en yakında bulunan Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne gitti.

Acılı baba Baysal hastanede çocuğunun olmadığını öğrenince tekrar eve geri döndü.Tüm aramalara rağmen çocuğunu bulamayan baba çılgına döndüğü sırada mahallede oturan bir kişi otoban üzerinde yatan bir çocuk gördüğünü söyledi. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından otobanda bulunan yaralı Emre çağırılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından çocuğunu alarak evine götüren baba Şeh Davut Baysal, "Bu nasıl bir sürücü? Bunda biraz olsun vicdan yok mu? Bizi perişan etti. 4 yaşında bir çocuk otobanda yaralı halde bırakılır mı?" diye feryat etti. Polis ekipleri küçük çocuğa çarpan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.