BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

İngiliz kadına Türk sevgili şoku!

Eşi öldükten sonra Bodrum'a yerleşip, kendisine bir Türk sevgilisi bulan İngiliz kadın yaşadıkları karşısında şaşkın!

Abone ol Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde oturan İngiliz 58 yaşındaki Susanna Turner, kendisini dövüp, evinin tapusunu almaya çalıştığını iddia ettiği Türk sevgilisi Mert Keskin'den şikayetçi oldu.

Eşi ölünce, 2000 yılında Londra'dan Bodrum'a gelip Gümbet semtine yerleşen Susanna Turner, 2 yıldan bu yana birlikte olduğu Türk sevgilisi, eski barmen Mert Keskin ile karakolluk oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve savcılığa giden İngiliz kadın, kendisini darp edip 30 bin YTL ile evinin tapusunu almaya çalıştığını iddia ettiği işsiz sevgilisi Mert Keskin hakkında suç duyurusunda bulundu. Turner, “Birlikte yaşıyorduk ancak son zamanlarda benden çok para istemeye başladı. Oturduğum evimin tapusunu istediğini söyleyince itiraz ettim. Çünkü evi benden alıp başkasına satacaktı. Taleplerini çevirince beni yumruklayıp tartakladı. Kafama sopa benzeri sert cisimle vurdu ve evden kaçtı. Bir daha onunla birlikte olamam, yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Turner'in, başında darbe izleri, yüzünde de morluklar olduğu belirtildi. Gümbet’deki evinden ayrılarak Ortakent- Yahşi Beldesi'ndeki bir arkadaşının evinde dinlenmeye çekilen İngiliz kadının halen olayın şokunu üzerinden atamadığı kaydedildi. Polis, kaçtığı belirtilen Mert Keskin'in peşine düştü. Olayla ilgili lsoruşturma başlatıldı.