BIST 9.659
DOLAR 37,89
EURO 40,96
ALTIN 3.799,83
11°İstanbul

İmar barışında başvurular yanlış yapıldı

Vatandaşların iskansız konutlarına imar barışı getirildi ancak birçok başvurunun yanlış yapıldığı ortaya çıktı. Vatandaşın mezura ile ölçüm yaparak başvuru yapmasının yanlış olduğunu belirten İmar Barışı uzmanı Çatalkaya, "Mülkün tüm metrekaresi üzerinden parayı ödemesi" dedi.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 3 yorum
Bireysel

Bireysel başvuru yapamayan çok sayıda vatandaş var imar barışı nın bunlarında yararlanmasını istiyoruz

0 0 cevapla
osmanlı

Yani diyorlar ki biz de aslında ne yaptığımızı bilemedik derdimiz para toplamak oldu şimdi siz ne halt yerseniz yeyin anlamında

33 1 cevapla
Misafir

Boyle abuk sabuk politiklarla ve bunlardan gelecek ek gelir ile ekonomi duzeltilmez, bir deprem, yer kaymasi veya sel on binlerce insan cani alacak, bakalim bunun altintan nasil kalkacaksiniz, vebali gercekten buyuk.

12 0 cevapla
X
Close menu