BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İlköğretim okulunda bıçaklı dehşet

Bolu'da, ilköğretim okulu öğrencisi E.T. kendisiyle alay eden arkadaşını bıçakladı

Abone ol

Bolu'da, ilköğretim okulu öğrencisi E.T., okul çıkışında, öğretmeninden yediği tokadın taklidini yaparak kendisiyle dalga geçtiği için tartıştığı sınıf arkadaşı Ö.V. tarafından bacağından bıçaklandı. E.T. hastanede tedavi altına alınırken, Ö.V. gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Aşağı Soku Mahallesi'ndeki Yıldırım Beyazıd İlköğretim Okulu çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.T., ders sırasında öğretmeninden tokat yedi. Sınıf arkadaşı Ö.V. ise okul çıkışında arkadaşının öğretmeninden tokat yediği andaki halinin taklidini yaparak onunla dalga geçti. Buna sinirlenen E.T., Ö.V. ile tartışmaya başladı. İki öğrenci arasındaki tartışma, Ö.V.'nin okulun yakınındaki evinin önüne kadar devam etti. Burada birbirine giren iki öğrenciyi arkadaşları ayırmaya çalıştı. Bu sırada evine giren Ö.V., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile yeniden dışarıya çıkarak E.T.'yi sağ bacağından bıçakladı.

Arkadaşları tarafından önce Sağlık Ocağı'na götürülen E.T., daha sonra ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ö.V. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan ve yarasının hafif olduğu bildirilen E.T., “Arkadaşım, benim öğretmenden yediğim tokadın taklidini yaparak dalga geçti. Bu yüzden aramızda tartıştık. Sonra da kavga ettik. Arkadaşlar araya girdi. Ben giderken, bacağımda bir ağrı hissettim. Kan akmaya başladı. Arkamdan gelerek beni bıçaklamış. Sonra da hastaneye getirildim” diye konuştu.