BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Ilic, rakiplerine şans vermedi

Galatasaraylı Ilic, Trabzonspor ve Lıverpool maçlarından puanla döneceğimizi söyledi.

Abone ol

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sasa Ilic, Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor ve Liverpool ile deplasmanda oynayacakları iki zorlu karşılaşma için umutlu konuştu.

İtalyan spor giyim markası Lotto ile sponsorluk anlaşmasını Polat Champions Bar'da düzenlenen törenle 1 yıl daha uzatan Ilic, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ilic, her iki rakiplerinin de yıldız futbolculara sahip olduğunu kaydederek, ''Ama biz de kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Neden olmasın, kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu maçlardan puanlarla döneceğiz, taraftarımızı memnun etmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

 BAŞI İYİ OLMADI SONU İYİ OLACAK

Lige iyi başlangıç yapamadıklarını anlatan Sasa Ilic, ancak sonunu iyi getireceklerini söyledi. Ilic, Türkiye Ligi'nin çok kaliteli olduğunu anlatarak, ''4 büyüklerin haricinde de güçlü takımlar var. Sürpriz sonuçlar olabiliyor. Bizim startımız kötü oldu ama sonumuz kötü olacak değil. Biz bunları en iyi şekilde telafi edip şampiyon olmak istiyoruz. Bir gemi içindeyiz, hep birlikte bu gemiyi yüzdürmek istiyoruz'' diye konuştu.


Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık sonrasında hala ağrılarının bulunduğunu belirten Ilic, Trabzonspor maçında oynayabileceğini açıkladı.

BU SEZON HER ŞEY ÇOK SÜPER

Ilic, bu sezon her şeyin, geçen sezondan daha iyi olduğunu ve çok memnun olduğunu kaydetti. ''Her şeyden çok memnum, her şey çok süper'' diyen Sırp futbolcu, ''Futbolcu arkadaşlarımla geçen seneye göre diyaloglarım çok daha iyi ve gelişiyor. Yönetimden, teknik heyetten olsun çok memnunum, iyi bir uyum içindeyiz. Görünenin aksine bu yıl her şey daha iyi'' şeklinde konuştu.

Ilic, oynadığı sezonlarda ortalama 15 ve üzerinde gol attığını belirterek, bunu geçmeye çalışacağını kaydetti.