BIST 10.533
DOLAR 32,55
EURO 35,17
ALTIN 2.462,29
HABER /  MEDYA

İlhan Selçukun telefon kayıtları

İlhan Selçuk'un telefon görüşmeleri basına sızdı. Daha doğrusu Nazlı Ilıcak'ın köşesine. İşte o konuşmalar..

Abone ol

İlhan Selçuk'un telefon görüşmeleri medyaya sızdı.. Konuşmalar Şubat 2008'de yapıldığı söyleniyor. Yani kapatma davasından önce.. bazı bölümleri Nazlı Ilıcak köşesinden veriyor.

Kayıtlar Cumhuriyet'in imtiyaz sahibi İlhan Selçuk ve gazetenin Genel Yayın Müdürü İbrahim Yıldız'la yapılan görüşmelere ait.

Kayıtlar Sabah yazarına nasıl ulaştı? Bu diyalogların ona nasıl ulaştığı merak konusu. Ancak ortada görünen bu konuşmalar var. Şimdi gözler Selçuk'tan gelecek açıklamaya çevrildi...

- "Kapatma davası açılırsa, bir de üstüne ekonomik kriz gelirse, Türkiye biraz karışırsa, belki bir umut doğabilir. Çünkü normal yollardan bu mümkün değil yani."

- "Bir yerde hesaplaşma olacak herhalde. Yargı kapatma kararına doğru gidiyor. Haberini de verdiler... Anayasa Mahkemesi, son olarak, kendisi tasfiye edilmeden partinin kapatılması kararını verirse, o zaman ortalık büsbütün karışır."

- Asker gelebilir mi sorusuna karşılık: "Eee mecbur olacak. Ortalık birbirine girdi mi, çok şey gibi görünen adamlar sinerler."