BIST 8.876
DOLAR 34,28
EURO 37,48
ALTIN 2.922,66

İlginç ölümler!

İlginç ölümler!

Seks oyunu sonucu öldü ingiltere'nin en köklü basın kuruluşu bbc'nin milyoner sunucularından kristian digby, geçtiğimiz mart ayında evinde ölü bulunmuştu. ölümünden aylar sonra, digby'nin duruşmasında, genç sunucunun tek başına denediği 'seks oyunu' yüzünden hayatını kaybettiği açıklandı.daily...

İlginç ölümler!

Seks oyunu sonucu öldü

İngiltere'nin en köklü basın kuruluşu BBC'nin milyoner sunucularından Kristian Digby, geçtiğimiz Mart ayında evinde ölü bulunmuştu. Ölümünden aylar sonra, Digby'nin duruşmasında, genç sunucunun tek başına denediği 'seks oyunu' yüzünden hayatını kaybettiği açıklandı.

Daily Mail'in haberine göre, BBC1 kanalının "To Buy Or Not to Buy" (Satın almak veya almamak) programının sunucusu Digby'e bir süreden beri ulaşılamıyordu. Bir arkadaşı, durumunu merak ettiği Digby'nin evine gittiğinde, şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Digby, kafasına plastik çöp poşeti geçirilmiş bir şekilde ölü yatıyordu.

İlginç ölümler!

Polis, homoseksüel olduğu bilinen 32 yaşındaki genç televizyoncunun havasızlıktan öldüğünün anlaşıldığını belirtti. Digby, 1 Mart günü evinde ölü bulunmuştu.

Ölüm haberini alan erkek arkadaşı Jason Englebrecht, hemen Afrika'dan İngiltere'ye dönmüştü. O gün Digby'e telefonla ulaşmayı başaramayan Englebrecht, Digby'nin kiracılarından olan bir arkadaşına ulaştı ve yardım istedi. Digby'nin evinin yedek anahtarını bulunduran arkadaşı eve girdiğinde, Digby'nin kafasına çöp poşeti geçirilmiş çıplak bedenini yatağı üzerinde buldu.

İlginç ölümler!

Lağımda öldü

2008 yılında Kanada’da 57 yaşında bir adam benzin almak için girdiği bir istasyonda cüzdanını ve şahsi eşyalarını çaldırdı. Bir süre sonra çalınan eşyalarının yağmur suyu kanalında olduğunu fark eden adam, polis olay yerine ulaşmadan önce birkaç kez gidere ulaşma girişiminde bulundu. Polis tarafından defalarca uyarılan adam en sonunda lağım kanalından düştü. İtfaiyeciler tarafından kurtarıldığında hala canlı olan adam, hastanede öldü.

İlginç ölümler!

Hollywood uğruna ölüm

Hollywood’da şöhret ve servet sahibi olma arzusu birçok kişiyi perişan etti. Hatta birkaç kişinin hayatına bile mal oldu. Bu hikayelerden en üzücü olanı ise Peg Entwistle aslı genç vevtalihsiz oyuncunun başına geldi. Entwistle, New York City’deki Broadway’da bile rol almayı başaran genç bir oyuncuydu.

Kaliforniya’dayken, ‘Thirteen Women’ (On Üç Kadın) adlı filmde küçük bir başarı kazandı, ama asıl şöhretini buna borçlu değil. 12 Eylül 1932 yılında büyük bir reklam reklam filmi için için Hollywood’a geldi. Tüm eşyalarını ve bir intihar mektubunu bıraktıktan sonra Hollywood’un girişinde yüksek bir tepede bulunan ve şehrin her yerinden görülebilen ‘Hollywood’ yazısının H harfinden atladı. Cesedi 2 gün orda kaldıktan sonra yakınlarda yaşayan amcası tarafından tespit edildi.