BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33

İl il TOKİ konutları

İl il TOKİ konutları

Toplu konut idaresi'nin (toki) bünyesinde faaliyet gösteren toki tanıtım ve satış ofisi, ‘erken gelen ev sahibi olur’ sloganıyla başlattığı, hesaplı ve uzun vadeli ödeme kolaylıkları sunan kampanyasında 4 ayda 6.500 adet konut sattı.toki tanıtım ve satış ofisi, türkiye’nin 39 bölgesinde faaliyet...

İl il TOKİ konutları

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) bünyesinde faaliyet gösteren TOKİ Tanıtım ve Satış Ofisi, ‘Erken gelen ev sahibi olur’ sloganıyla başlattığı, hesaplı ve uzun vadeli ödeme kolaylıkları sunan kampanyasında 4 ayda 6.500 adet konut sattı.

TOKİ Tanıtım ve Satış Ofisi, Türkiye’nin 39 bölgesinde faaliyet gösterirken, Ankara Aktaş ve Mamak’ta, Antalya Sütçüler ve Çıplaklı’da, Ardahan’da, Bolu’da, Bursa İnegöl’de, Gaziantep Şehitkamil’de, Kahramanmaraş Merkez ve Elbistan’da, Konya Meram’da, Manisa’da, Yozgat’ta satışlarını tamamladı, buralarda satılacak konut kalmadı.

İl il TOKİ konutları

TOKİ Tanıtım ve Satış Ofis’inden yapılan açıklamaya göre Mart ayında da satışlar çok yoğun şekilde devam ediyor. Konut alacak vatandaşların, çok özel şartlarda satışa sunulan konutlardan ihtiyacı olanların acele etmeleri gerektiğini söylüyorlar.

TOKİ'nin halen kampanyasını yaptığı 6 bin TL peşin 240 ay vadeyle satışı devam eden şehirler ve fiyatları şöyle:

İl il TOKİ konutları

Adapazarı – 526 Tl taksitle

İl il TOKİ konutları

Ankara Polatlı – 326 TL taksitle