BIST 9.130
DOLAR 34,25
EURO 37,60
ALTIN 2.910,86
HABER /  SPOR

İkinci tecavüz şoku

Lakers'da Kobe'nin ardından Kwame Brown hakkında tecavüz iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Abone ol

NBA'in güçlü takımlarından Los Angeles Lakers'da forma giyen Kwame Brown hakkında, tecavüz suçlamasıyla polis tarafından soruşturma açıldığı bildirildi.

Los Angeles polisi tarafından yapılan açıklamada, Los Angeles Lakers ile Phoenix Suns arasında Cumartesi günü oynanan ve Lakers'ın 99-92 kazandığı maçın ardından olayın sabaha karşı meydana geldiği, Kwame Brown'ın tecavüz iddiasıyla suçlandığı ve bu nedenle hakkında soruşturma açıldığı ifade edildi. Polisin, olayın nerede gerçekleştiğine dair kesin bir bilgi olmadığını söylediği, ancak Los Angeles'taki bir televizyonun haberlerinde olayın şehirdeki bir otelde meydana geldiğinin iddia edildiği belirtildi. Bu arada, Brown, medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, suçsuz olduğunu ve ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu savunarak avukatı aracılığıyla hatanın düzeltilmesi için çaba harcadığını söyledi. Lakers takımı yetkilerinin ise konuyla ilgili olarak hiç bir açıklamada bulunmadıkları ve telefonlara da cevap vermedikleri ifade edildi.

Kwame Brown, LA Lakers'da tecavüz suçlaması ile hakkında soruşturma açılan ikinci basketbolcü oldu. Brown'dan önce, takımın yıldız oyuncusu Kobe Bryant hakkında da aynı suçlamayla soruşturma açılmış ve Kobe, 2003 yılı Temmuz ayında, genç bir bayana Colarado'daki bir dağ evinde tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı.