BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İki MHP'li kaset sessizliğini bozdu

Bir internet sitesinde yayınlanan metinde Bahçeli'nin 6 kurmayının daha kaseti olduğu iddiasına, partiden açıklama geldi

Abone ol

Kaset depremiyle sarsılan MHP yönetimi karşı atağa geçti. Devlet Bahçeli ve 6 parti yöneticisini istifa etmemeleri halinde kasetlerini yayınlamakla tehdit eden site, kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

MHP'yi sallayan kasetlerle ilgili partiden açıklamalar birbiri adına geliyor. Mehmet Ekici ve Osman Çakır sessizliğini bozdu.

ALNIM AÇIK YÜZÜM AK

Kasetlerin gerekçesi !
MHP'deki kaset skandallarının ardında yakan sosyolojik gerçeği yine bir MHP'li açıkladı. İşte bir MHP'linin ağzından kasetlerin arka yüzü...
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Mehmet Ekici, ''Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

AĞIR İFTİRA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, bir internet sitesinde dün gece yayınlanan, aralarında kendisinin de olduğu 6 isimle ilgili iddiayı, "Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız" şeklinde değerlendirdi.

6 İSMİ DEŞİFRE ETTİLER

MHP'de 4 ismin istifasına neden olan kasetleri yayımlayan farklıülkücüler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifası için verdikleri süre dolmadan MHP'deki 6 ismi daha deşifre etti.

Farklıülkücüler'in deşifre ettiği o isimlerin yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli'ye de bir dizi tehdit geldi.

FARKLI ÜLKÜCÜLERİN YENİ BİLDİRİSİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN