BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

İki liseli okul çıkışı bıçaklandı

Bursa'da okul çıkışı kız arkadaşlarıan laf atan 2 kişiyi uyaran lise öğrencileri çıkan kavgadabıçaklandı.

Abone ol

Bursa'da okuldan çıktıktan sonra kız arkadaşlarına laf atan 2 kişiyi uyaran lise 3'üncü sınıf öğrencileri 17 yaşındaki Murat Yıldırım ile Mehti Şahin, tartıştıkları bu kişiler tarafından bacaklarından bıçaklandı.

Geç gelen ambulansı kaldırımda yatarak bekleyen öğrenciler, hastanede tedavi altına alındı. Polis, kaçan zanlıları arıyor.

Merkez Nilüfer İlçesi'nde bulunan Yıldırım Beyazıt Lisesi 3'üncü sınıf öğrencileri Murat Yıldırım ile Mehti Şahin, bugün öğle saatlerinde okuldan çıktıktan sonra, evlerine doğru yürümeye başladı.

Okuldan 200 metre kadar uzaklaşan Yıldırım ile Şahin, bu sırada soyadı öğrenilemeyen Nur adındaki kız arkadaşlarına okul dışında bekleyen 2 kişinin laf attığını gördü.

Taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşünce belindeki bıçağı çıkartan bir kişi, iki öğrenciyi sağ bacaklarından bıçaklayarak yaraladı. Zanlılar kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, yaralı öğrencilerin yardımına okul arkadaşları koştu.

İki öğrenci haber verilmesine rağmen 15 dakikada gelen ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Polis, eşkallerini belirlediği zanlıların kimliğini araştırıyor.

Milliyet