BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
HABER /  DÜNYA

İki ayrı kazanın bilançosu ağır oldu

Gaziantep ve Şanlıurfa’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. <br/>Şanlıurfa’da yolcu m...

Abone ol

Gaziantep ve Şanlıurfa’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.
Şanlıurfa’da yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı. Gaziantep’te ise tanker ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, saat 11.00’da Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; 63 FK 866 plakalı yolcu minibüsü karşı yönden gelen Cemal A. yönetimindeki 63 SE 277 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, aynı aileden olan Necla K. Cemal. A. Cemile K. İbrahim K. Halil K. ile kimliği belirsiz 2 bebek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan yaklaşık 12 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelen kazada trafik ekipleri ve jandarma yolu açmak için büyük çaba sarf etti.

YAKINLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Acı haberi alan, ölen ailenin yakınları kaza yerine akın etti. Cesetlerin yanına giden akrabalar, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polislerin ve olay yerindeki vatandaşların güçlükle sakinleştirdiği yakınlarını, yoldan geçen başka sürücüler teskin etti.
Yerde duran cesetler daha sonra olay yerine getirilen cenaze araçlarındaki tabutlara konularak kaldırıldı.

BİR KAZA DA GAZİANTEP’TE MEYDANA GELDİ: 4 ÖLÜ
Gaziantep’te tanker ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Şanlıurfa karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; 80 FN 385 plakalı yolcu otobüsü ile aynı istikamete giden bir tanker çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan yaklaşık 13 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere taşındı.
Kaza sonrası olay yerinde ise tam bir can pazarı yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu bir saatte meydana gelen kaza nedeniyle yolda tıkanma meydana geldi. Olay yerine sevk edilen trafik ekipleri yolu açmak için büyük bir çaba sarf etti. Kaza yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri otobüste sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Bu sırada Kazanın şiddetiyle otobüsten fırlayarak yol kenarına fırlayan şahısların cesetleri olay yerine getirilen cenaze araçlarındaki tabutlara konularak kaldırıldı.
Kazada ölü ve yaralı sayısının arta bileceği tahmin ediliyor.
(İHA)