BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,05
ALTIN 2.833,14
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İhracatçılardan Kılıçdaroğlu a jest

CHP'nin yeni genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kaliteli ve güçlü bir muhalefet isteyen ihracatçılar tarafından da heyecanla karşılandı.

Abone ol

Genel başkanlığı solda yeni bir rüzgara neden olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu güçlü ve yapıcı bir muhalefet isteyen ihracatçılar için de umut oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi Kongrelerine katılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu büyük bir jest içeren konuşmayla karşıladı. Büyükekşi, "Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte siyaset dünyamıza kalite ve renk getirecek gerçek bir rekabetin başlayacağını ve bunun Türkiye'de önemli şeyler katacağını düşünüyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Genel Kurulu'na katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi toplantıya Klıçdaroğlu'nun da katıldığını duyurarak şu yorumları yaptı:
"Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek... doğruyu ve yanlışı politize etmemek gerekiyor.

Bu gün burada ana muhalefet partimizin yeni lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi var. Öncelikle yeni yönetimi kutluyor ve ülkemiz için hayırlı olsun diyoruz.

Genel Kurulumuza katıldılar, hoşgeldiler sefalar getirdiler.

Türkiye'nin doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen, rafine ve güçlü bir muhalefete, toplumsal rolünü iyi oynayan, güçlü bir sosyal demokrat partiye ihtiyacı var.

Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte siyaset dünyamıza kalite ve renk getirecek gerçek bir rekabetin başlayacağını ve bunun Türkiye'de önemli şeyler katacağını düşünüyoruz.