BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

İhlas Holding web sitesi yenilendi

2004 yılında dinamik ve başarılı bir yıl geçiren İhlas Holding, kurumsal ve stratejik yapılanmasına uygun olarak web sitesini de yeniden oluşturdu. İşte yenilikler...

Abone ol

Hissedarlar, müşteriler ve yatırımcılar başta olmak üzere, İhlas Grubu ile ilgili bilgi edinmek isteyenler, http://www.ihlas.com.tr adresinden Gruba ilişkin tüm bilgi ve haberlere güncel olarak ulaşabilecekler. Sermaye Piyasası Kurulunun açıkladığı, uluslararası standartlara uygun Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda hazırlanan sitede, İhlas Holding ve iştiraklerinin tüm faaliyetleri kapsamlı ve saydam bir şekilde anlatılıyor. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Ören ve İhlas Holding CEO’su A.Mücahid Ören’in değerlendirmelerinin de bulunduğu İhlas Holding Web sitesinden, diğer İhlas Grubu şirketlerine de ulaşmak mümkün. Bilginin şeffaflığı ve doğruluğunu esas alan Kurumsal Yönetim İlkelerini şirketlerinin yönetiminde uygulama kararı alan İhlas Holding’in web sitesinde en son mali tablolara, geçmiş yıl mali tablolarına, şirketle alakalı basında çıkan haber kupürlerine de ulaşılabiliyor. Site, dileyen kullanıcıların, mali tabloları dosya olarak kendi bilgisayarlarına indirmelerine de imkan veriyor.

22 Nisan 1970’de başladığı iş yolculuğunda bugün, medyadan pazarlamaya, inşaattan ev aletleri üretimine, sağlıktan eğitime, sigortadan meşrubat üretimine kadar, birbirini besleyen ve sinerji üreten bir çok iş sahasında faaliyet gösteren İhlas Holding 2005 yılında, 35. yaşını da kutlamanın gururunu yaşıyor.

İhlas Grubu geçmişinden, ortaklarından, müşterilerinden ve çalışanlarından aldığı güç ile hep daha iyi,