BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

İhaneti öğrenen koca dehşet saçtı

Boşanmakta olduğu eşinin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu öğrenen koca dehşet saçtı.

Abone ol

Beyoğlu'nda cinnet geçiren şahıs, eşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen 2 kişiyi silahla vurdu. Şahıslardan birini öldürdükten sonra cinsel organını kesen zanlı, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, boşanma aşamasındaki eşi B. D.'nin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu öğrenen S.D. (34) çılgına döndü. S.D., eşiyle ilişki kurdukları iddia edilen Yüksel Açıkgöz ve Cengiz Sümer'in peşine düştü. Tasarladığı plan gereği alıkoyduğu Cengiz Sümer'i Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde bulunan babasının evine getiren S.D., şahsı silahla vurarak öldürdü. Öfkeli koca, daha sonra Cengiz Sümer'in cinsel organını da kesti.

İşlediği cinayetin ardından, Yüksel Açıkgöz'ü aramaya başlayan S.D., şahsın Şişli'deki evini tespit etti. Yüksel Açıkgöz'ün evine gelen S.D., Açıkgöz'ü de kalbinden vurdu. Bir el ateş ettikten sonra silahı tutukluk yapan zanlı, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Zanlının bir kişiyi de öldürdüğünü söylemesi üzerine polis, Beyoğlu'ndaki adrese gitti. Cengiz Sümer'in silahla vurularak öldürüldükten sonra cinsel organının kesildiği belirlendi. Cengiz Sümer'in yakınları sinir krizleri geçirirken, Yüksel Açıkgöz Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Özel Memorial Hospitol'e kaldırıldı. Açıkgöz'ün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.