BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
HABER /  GÜNCEL

Iğdır'daki cihayette perde aralandı!

Iğdır'da cinnet geçirerek üç kişiyi vuran Osman Akış'ın rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi.

Abone ol
Iğdır'da cinnet getiren İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Osman Akış'ın pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü kızı, yeğeni ve halasının isimleri belirlendi.
 
Cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin, olayın gerçekleştiği Atatürk Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 931 Sokak'taki 2 katlı binada yaptıkları inceleme tamamlandı. Akış'ın pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü kişilerin, kızı Meltem Akış (20), yeğeni Elanur Akış ve halası Güvercin Alcan olduğu tespit edildi.
 
Olayda yaralanan ve Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akış'ın annesi Nazo Akış ve ablası Esmer Akış'ın genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Hayatını kaybeden Alcan'ın eşi Fahrettin Alcan, yaptığı açıklamada, Osman Akış'ı eve davet ettiğini belirterek, "Osman'ın sigarası bitti. Ona sigara almak için markete gittim. Aradan 10-15 dakika geçmedi, komşum beni aradı. 'Evden silah sesi, gürültü' geldiğini söyledi. Ben de hızlı bir şekilde eve geldim" dedi.
 
Eve geldiği zaman polisin kendisini içeriye almadığını ifade eden Alcan, "Beni, çektikleri şeritten dışarıya çıkarttılar. Eşimi, yeğenimi, kızını, annesini, ablasını silahla vurmuş. Osman zaten rahatsızdı, tedavi görüyordu" dedi.
 
Bu arada, evin önüne gelen yakınlarının sinir krizleri geçirdiği görüldü.
 
OLAY

Atatürk Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 931 Sokak'taki 2 katlı binada oturan halası Güvercin Alcan'ın evine giden Osman Akış (40), burada annesi, halası ve ablasıyla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Akış, kızı, annesi, ablası, yeğeni ve halasını pompalı tüfekle vurmuştu.