BIST 9.777
DOLAR 34,15
EURO 38,20
ALTIN 2.922,55
HABER /  SPOR

İddaacılar derbi sever!

iddaa heyecanı yılın son derbisiyle zirve yaparken, Hayalettin cephesinde hazırlıklar tamam.

Abone ol Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması hakkında görüşlerini aldığımız ünlü iddaacı: “Bu derbi Türkiye’de hayatı durdurur, iddaacılar kuponları doldurur.” diyerek büyük maça kilitlendiğini kaydetti.

Her iki takımdan da derbiye yakışır nitelikte bir futbol beklediğini belirten Hayalettin: “Hocalar, kazanmayı düşünen bir çizgide olacaktır. Neticede yılın son derbisi. Onlar için olduğu kadar iddaacılar için de kazanmak şart.” yorumunu yaptı.

Turkcell Süper Lig’in ilk devresini zaferle kapatmak isteyen iddaacılar’ı altın değerinde bir haftanın beklediğini sözlerine ekleyen Hayalettin; İngiltere Premier Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Arsenal’in, Pazar günü evinde lider Liverpool’u konuk edeceğini de hatırlattı.

Efsane iddaacı: “Ada havası her zaman iddaacılar’a iyi gelir. Ada’da pişer, bize de düşer.” diyerek Avrupa liglerinde haftanın bu en önemli maçına dikkat çekti.

Usta iddaacı son olarak, Premier Lig’deki başarılı temsilcimiz Tuncay Şanlı’nın İngiliz basınının gündeminden düşmeyen Chelsea’ye transfer söylentileri hakkında: “Chelsea forması Tuncay’a yakışır. Cesur Yürek Maviler’i şaha kaldırır.” şeklinde konuştu.