BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

İddaa voleybolu da kurtaracak

Voleybol Federasyonu, spor branşlarında değişim yaşanacağını belirterek, ''Kalite çıtası yükselecek'' dedi.

Abone ol

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Voleybol kulüplerinin İddaa geliri almalarının sağlanması halinde spor branşlarında büyük bir değişim yaşanacağını belirterek, ''Voleybol'un kalite çıtası yükselecek'' dedi.

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nün yapısında değişiklikler öngören, kanun tasarısının yasalaşmasıyla birlikte, Voleybol kulüplerine İddaa gelirlerinden sağlanacak katkıları değerlendiren Karabıyık, futbol kulüplerine sağlanan gelirlerin kendi"branşlarında önemli gelişmeler yaşanmasına neden olacağını söyledi.

TBMM'ye sunulan tasarının yasalaşmasının ve kulütlerin gelirlerden pay almaya başlamalarının ardından takımlardaki değişimlerden başlayarak, özellikle alt yapılarda önemli gelişmeler yaşanacağının altını çizen Erol Ünal Karabıyık,
''Kulüplerimizin gelirlerinin artmasıyla birlikte daha kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katabilecek, yatırımlarını daha rahat yapabileceklerdir. Bu değişim lig maçlarına ve Voleybol'un kalite çıtasının yükselmesine neden olacaktır'' diye konuştu.