BIST 9.774
DOLAR 34,04
EURO 37,97
ALTIN 2.802,81
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'le ilgili ilginç iddia!

Londra'da yaşayan Iraklı kadın gazeteci, silahlı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'le ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Abone ol

Londra'da yaşayan Iraklı kadın gazeteci Nidhal ail Shbib, silahlı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'le ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Shbib, ''İbrahim Tatlı'' isimli yolcunun 4 Şubat'ta Süleymaniye Havalimanı'ndan kalktıktan sonra düşen ve 7 kişinin öldüğü özel uçağa binmekten son anda vazgeçtiğini ileri sürdü.

Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre Shbib, 4 Şubat'ta meydana gelen uçak kazasıyla ilgili haberi sahibi Iraklı olan ve Beyrut'tan yayın yapan Alsumaria televizyonundan duyduğunu, haberde kazada yaşamını yitirenlerin altyazıyla adlarının verildiğini öne sürdü. Kaza sonucu yaşamını yitirenler arasında 'İbrahim Tatlı' adının da geçtiğini belirten Shbib, İbrahim Tatlı'nın sonradan uçakta olmadığının anlaşıldığını sözlerine ekledi. Sahne dünyasında 'İbrahim Tatlıses' adını kullanan sanatçının gerçek adının 'İbrahim Tatlı' olduğu biliniyor.

UÇAK DÜŞMÜŞ, 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Irak'ın Süleymaniye kentinden Ankara'ya gitmek üzere havalanan özel jet kalkıştan hemen sonra düşmüştü. Lübnanlı bir şirkete ait özel jet 4 Şubat'ta saat 10.45'te İstanbul'dan iki pilot, bir kabin memuru ile JP Morgan Chase Bank Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta Asya, Türkiye Üst Yöneticisi Murad Megalli, JP Morgan'da Başkan Yardımcısı Javier Zurita ve Lohoud Abdallah isimli üç üst düzey yönetici, işadamını yolcusunu alıp Irak'a havalandı.

Saat 14.30'da Süleymaniye kentine inen uçak, dnüşte dörde çıkan yolcu sayısıyla birlikte Ankara'ya gitmek üzere havalandı. Uçak kısa süre sonra da düştü. Uçaktaki 7 kişi yaşamını yitirdi.