BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Huzurevinde bir aşk evliliği

Biri 80 diğeri 75 yaşında 7 yıldır süren aşklarını Huzurevi'nde nikahla sonladılar.

Abone ol

Adana Huzurevi'nde kalan biri 80, diğeri 75'lik iki yaşlının 7 yıl süren arkadaşlığı, huzurevinde dedikodular çıkmaya başlayınca nikah masasında sonlandı.

Hiçbir sosyal güvenceleri bulunmadığı için Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bağlı Adana Huzurevi'nde ücretsiz olarak kalan Fikriye Turgutkurt (80) ile Yaşar Deveci'nin (75), nikah töreni, huzurevi yemekhanesinde yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın nikahı kıydığı törende, gelinin şahitliğini Huzurevi Müdürü Nurdan Kama, damadın şahitliğini ise SHÇEK Adana İl Müdürü Yusuf İyi yaptı.

Nikah töreninde, imzalar atılırken damadın ayağına basan Fikriye Turgutkurt ile hayat arkadaşı olan Yaşar Deveci, 5 katlı düğün pastasını Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile kesti. Birbirlerine pasta yediren ''gönlü genç'' çift, hayatlarının bundan sonraki bölümünde birbirlerine her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşacaklarını belirterek, ''Darısı tüm bekarların başına. Biz muradımıza erdik. 7 yıldır birbirimizi çok iyi tanıdık, mutlu olacağımıza inanıyoruz'' dediler.