BIST 9.685
DOLAR 33,96
EURO 37,70
ALTIN 2.822,49

Huzur içinde yatmadan önce

Huzur içinde yatmadan önce

Bildiğiniz üzere, hristiyanların cenaze törenleri bizimkilerden biraz daha farklı. ölüleri giydirip, makyaj yapıp, güzel bir tabuta koyarak son yolculuğuna güzel bir şekilde uğurluyorlar. bu törenlerin yapıldığı cenaze evlerinin perde arkasında neler oluyor biliyor musunuz?

Huzur içinde yatmadan önce

Bildiğiniz üzere, Hristiyanların cenaze törenleri bizimkilerden biraz daha farklı. Ölüleri giydirip, makyaj yapıp, güzel bir tabuta koyarak son yolculuğuna güzel bir şekilde uğurluyorlar. Bu törenlerin yapıldığı cenaze evlerinin perde arkasında neler oluyor biliyor musunuz?

Huzur içinde yatmadan önce

Son bir veda için gelen ziyaretçiler, ölen yakınlarını olabildiğince güzel ve huzurlu bir şekilde görüp, kendileri de biraz olsun huzur bulmak istiyorlar. Bu yüzden bu cenaze evlerinde tören sırasınca merhum açık, şık bir tabutta, şık bir görünümde tutuluyor.

Huzur içinde yatmadan önce

Cenazelerin sunulduğu büyük salon dışında bu cenaze evlerinde bir de morg bulunuyor. Bu morgda uzman kişiler cesedi yıkıyor, belli kimyasallar ve malzemeler kullanarak merhuma makyaj yapıyorlar.

Huzur içinde yatmadan önce

Evin bekleme salonunda ölü yakınlarını rahatlatmak için dini dergiler ve motifler bulunuyor. Amaç tamamen ölen yakınlarını olabildiğince rahatlatmak böylece acısını biraz olsun azaltabilmek.