BIST 10.338
DOLAR 32,67
EURO 35,12
ALTIN 2.437,71
HABER /  MAGAZİN

Hülyadan Kayaya pişti

Hülya'nın eski eşi Kaya'yla ilgili açıklamaları süroyor. Hülya bu kez Kaya için önemli bir öneri sundu.

Abone ol

Hülya Avşar, "Pişti" programında Kaya Çilingiroğlu'nun Antalya'da eski mankenlerden Sinem Erülgen ile samimi bir şekilde görüntülenmesini değerlendirdi. Eski eşinin bazı şeyleri istemeden yaşadığını söyleyerek, "Kaya'nın belki de tedaviye ihtiyacı var" dedi.

ANS'nin yapımcılığını üstlendiği "Pişti" programı, bu hafta da gündemi değerlendirdi. Demet Akbağ, Beyazıt Öztürk, Hülya Avşar ve Reha Muhtar'dan oluşan dörtlü, kendi bakış açılarıyla olayları yorumladı. Hülya Avşar, eski eşi Kaya çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'dan sonra Sinem Erülgen'le samimi bir şekilde yakalanmasını kahkahalar atarak değerlendirdi. Avşar, Çilingiroğlu için yorumu yaptı:

“Artık sinirlerim bozuldu, herşeye gülmeye başladım. Herşey kendiliğinden bu hale geldi. Planlanmış hiçbirşey rayında gitmez. Ben herşeyi gayet düzgün yaşadığımı düşünüyorum. Utanç duyuyorum bu kadar gündeme gelmekten. Ama yapacak hiçbir şey yok. Kayınvalidem ve kayınpederimi çok seviyorum. Çok önceden verilmiş bir söz olduğu için Antalya'da sahneye çıktım. Kızımın orada aile ortamı içerisinde olmasını istedim. Kayınpederimin sevdiği şarkıları söyledim. Kaya'nın yardıma ihtiyacı var. O da her erkek kadar çapkın ama ünlü olduğu için onunki görünüyor. O çok daha fazla üzülüyor böyle şeylere aslında. Belki tedaviye ihtiyacı var. İstemeden yaşıyor bazı şeyleri. Ayrılığımız yeni yeni dank ediyor. Yaptığından kendi de pişmanlık duyuyor."