BIST 10.057
DOLAR 34,12
EURO 38,11
ALTIN 2.893,13

Hollywood yıldızından şok itiraf

Hollywood yıldızından şok itiraf

Biyonik kadın ceylanyedi yaşında şarkı söylemeye başlayan ceylan, 31 yıllık müzik kariyeri boyunca resmen kendini tepeden tırnağa yeniledi! şarkıcı, ilk estetiğini henüz 16 yaşındayken burnundan geçirmişti. ancak başarısız operasyon nedeniyle ceylan, aynı uzvu için dört kez daha ameliyat masasına...

Hollywood yıldızından şok itiraf

Biyonik kadın Ceylan

Yedi yaşında şarkı söylemeye başlayan Ceylan, 31 yıllık müzik kariyeri boyunca resmen kendini tepeden tırnağa yeniledi! Şarkıcı, ilk estetiğini henüz 16 yaşındayken burnundan geçirmişti. Ancak başarısız operasyon nedeniyle Ceylan, aynı uzvu için dört kez daha ameliyat masasına yatmak zorunda kaldı.

Kilolar gitti

Geçen yıl katıldığı bir TV programında, yaptırdığı estetik müdahalelerden pişman olduğunu söyleyen şarkıcı, "Artık sağlıklı nefes bile alamıyorum" demişti. Ancak şarkıcı, 29'uncu albümü 'Kendisi Lazım' öncesi de göğsündeki silikonları yeniletip liposuction yöntemiyle fazla kilolarından kurtuldu.

Hollywood yıldızından şok itiraf

Düşündüğünüz gibi değil

Ünlü rock'çı Şebnem Ferah, arkadaşı İskender Paydaş'la Hayal Kahvesi'nde eğlendi. İkili çıkışta Beyoğlu turu yaptı. Gazetecileri gören Ferah endişelendi: Düşündüğünüz gibi bir şey yok!

Hollywood yıldızından şok itiraf

Berfin panik yaptı!

Bora Uzer'in W Hotel Lounge'taki konserine Mazhar Alanson-Biricik Suden ve Özkan Uğur gibi isimler katıldı. Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin, kapıda kameraları görünce telaşlandı. Otomobili de kaza yapan genç kız koşarak salona girdi.

Hollywood yıldızından şok itiraf

Sanki erkek çocuğu

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Nişantaşı turuna çıktı. Buruk, kısacık saçları, kot pantolonu ve tişörtüyle adeta erkek çocuğu gibiydi.