BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Hocaoğlu büyük düşünüyor

Hocaoğlu, AKP'nin bir dünya markası olduğunu belirterek, "Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

Abone ol

28 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Mahalle Temsilciliklerinde ve kahvehane toplantılarında konuşan Hocaoğlu “İçinizden biri olarak Teşkilatlarımın desteği ve Bekirpaşalıların teveccühü ile 29 Mart sabahından itibaren Belediye Başkanı olarak büyük projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bekirpaşa’yı yeniden imar edeceğiz” dedi.

AK Parti Dünya Markası

14 Ağustos 2001’de Türk siyasetinde yeni bir güneşin, yeni bir umudun, yeni bir heyecanın doğduğunu belirterek konuşmasında sık sık AK Parti’nin başarılarına atıflarda bulunan Hocaoğlu “Öyle bir siyasi hareket ki ; AK Parti henüz Teşkilatlarını oluşturmadan, Milletin sinesinde kurulan ve yankı bulan tek partidir. Yasaklamalara, engellemelere rağmen, milletin mahşeri vicdanında taht kurarak, daha seçimlere girmeden iktidara layık görülen, Liderine Başbakanlık payesi millet tarafından verilen tek partidir. 1 yıl gibi kısa bir süre sonra, Türkiye’nin markası, iktidarının 6’ncı ayında dünya markası olmuş bir parti AK Partidir. Ve bu kadar kısa zamanda Dünya Siyasi Liderlerinin içerisinde en çok sevilen Lideri olan tek parti AK Partidir. Bunun için AK Partili olmakla hepimiz ne kadar övünsek azdır.” dedi.

Bekirpaşalıya hizmet borcum var

Konuşması sürekli alkışlarla kesilen AK Parti Bekirpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Hocaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü “1966 İzmit Bekirpaşa doğumluyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Bekirpaşa’da, Üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladım. Doğduğum günden beri Bekirpaşa’da ikamet ediyorum. Bekirpaşa’da özel sektörde yöneticilik yaparak başladığım iş hayatımı, yine Bekirpaşa’da ticaret yaparak devam ettirmekteyim. Bekirpaşa’da ticaret yapıyorum, Bekirpaşa’da siyaset yapıyorum, Bekirpaşalılarla beraber, iç içe yaşıyor ve havasını birlikte teneffüs ediyoruz. Ve şimdi de Bekirpaşalıların hizmetine talibim.”