BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,07
ALTIN 2.833,95
HABER /  EKONOMİ

Hisardan hediye seti

Deri ve çelik uyumunun özgün tasarımla birleştiği Hisar Leatherline serisi, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Abone ol

Hisar’dan alacağınız Viyana model Leatherline masa servisleri, Viyana Leatherline tuzluk biberlik seti hediye ediyor.

Hisar geniş ürün yelpazesinde bulunan her tasarım için özel fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Çeliğin parlaklığı ve sağlamlığının derinin yumuşak dokunuşu ile buluşturulduğu Hisar Leatherline Serisi masa servisleri, sofralarda çok özel bir aksesuar grubu olarak fark ediliyor. Hisar Leatherline serisindeki Viyana model masa servisleri, Leatherline Viyana tuzluk biberlik seti hediyesi ile sofranızdaki sıcaklığı Hisar şıklığıyla tamamlıyor.

Leatherline Viyana mum ısıtılıcı masa servisleri yemeklerinizin masadayken sıcaklığını ve lezzetini korurken, şık tasarımı, geniş iç hacmi ve kullanım kolaylığı sayesinde vazgeçilmez bir aksesuar olarak sofralarınıza renk katıyor. Viyana mum ısıtıcılı masa servisleri iki gözlü, oval, yuvarlak, dikdörtgen modelleri ile her zevke hitap ediyor, deri kulpları sayesinde elinizi yakmıyor.

Siz de sofralarında zarafet ve kaliteyi arayanlardansanız Hisar Leatherline Viyana masa servislerini kaçırmayın. Hem Hisar Viyana masa servislerine sahip olun hem de Viyana tuzluk biberlik seti hediyeniz ile masanızdaki deri ve çelik şıklığını tüm sofra aksesuarlarına taşıyın.