BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  EKONOMİ

Hisardan çay severlere

Hisar; çelik çaydanlık -demlik setleriyle çay saatlerinde sohbetlerinize eşlik ediyor.

Abone ol

Çatal bıçak takımlarından tencerelere, porselen yemek takımlarından masa üstü servis ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle her zaman günü takip eden Hisar; çelik çaydanlık -demlik setleriyle içinizi ısıtacak çay saatlerinde sohbetlerinize eşlik ediyor.

Hisar çaydanlık-demlik setleri metal kulplu Merküri ve Gümüş, renkli kulplu Rio ve Ay modelleriyle bütün çay severlere hitap ediyor. Özel çelik tabanıyla çayınızı hızlı ısıtıp geç soğutuyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. Küçük ve büyük model olmak üzere 2 boyutta üretilen setler; Ay modelde siyah, mavi, bordo; Rio modelde siyah, bordo, mavi, yeşil, sarı, sap ve kulp seçenekleriyle de mutfaklara renk getiriyor. Çaydanlığı çelik demliği porselen olan Tiryaki çay seti ise çay tutkunlarına içlerini ısıtacak çay lezzetini porselen şıklığıyla yaşatıyor.

Hisar, fiyatları 76 -107 YTL arasında ve Worldcard’a özel peşin fiyatına 12 taksit avantajı ile , şık ve ergonomik saplı çelik çaydanlık setleri; kalabalık aile sofralarında, dostlarla gerçekleştirilen sıcak sohbetlerde geleneksel çay keyfini arayanlara kusursuz bir lezzet ve şıklık sunuyor.