BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,12
ALTIN 2.428,01
HABER /  DÜNYA

Hırsızlık yaptı diye diri diri gömdüler!

Ukrayna'da iki kardeş işçilerini hırsızlık yaptığı için dövdükten sonra diri diri gömdü.

Abone ol

Ukrayna'nın Nikolayevsk bölgesinde iki kardeşin, küçük hırsızlıklar yaptığını iddia ettikleri çalışanını diri diri gömdüğü bildirildi.

Polisin gözaltına aldığı iki kardeşin, küçük hırsızlıklar yaptığını ileri sürdükleri işçiyi önce feci şekilde dövdüğü, ardından da diri diri toprağa gömdüğü kaydedildi.

Haberde, canlı gömülen işçinin cesedinin ertesi gün köylüler tarafından bulunması üzerine harekete geçen polisin iki kardeşi çok kısa sürede ele geçirdiği belirtilerek, yapılan soruşturmada kurbanın, gözaltına alınan kardeşlerden birinin yanında 2008 yılında işçi olarak çalıştığının ortaya çıktığı belirtildi.

Öldürülen işçiye çalışmasının karşılığında yemek ve elbise verildiğini ve kalacak yer sağlandığını belirten polis, ancak bu işçinin paraya ihtiyacı bulunduğu ve bu yüzden bazen küçük çapta hırsızlıklar yaptığını, bunu tespit eden zanlıların onu feci şekilde dövdükten sonra 3 kilometre uzaklıktaki bir çukura attığını, özür dilemesine ve yalvarmasına rağmen işçinin üzerini toprakla örttüğünü bildirdi.

SINIRI GEÇEMEDEN ÖLDÜ


Bu arada, Rusya-ukrayna sınırını yasa dışı şekilde geçmeye çalışan bir Ukrayna vatandaşının, Rus iç istihbarat servisi FSB'nin görevlisi tarafından vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Rus yetkililer, otomobille sınırı geçen kişi için önce havaya uyarı ateşi açıldığını, ancak araç durmayınca açılan ateş sonucu bu kişinin boynundan aldığı kurşun yarası sonucunda hayatını kaybettiğini açıkladı.