BIST 10.065
DOLAR 34,13
EURO 38,05
ALTIN 2.888,25

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Teknolojinin de yardımıyla hırsızları uzaklaştırıcak hileler geliştirildi.

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Teknoloji hırsızların işini daha da zorlaştırıyor. İşte hırsızları aldatmanızı sağlayacak basit ama faydalı hileler...

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Gizli elektrik soketi

Hırsızlara karşı paranızı saklamak için yer mi arıyorsunuz? O halde aklınıza hiç gelmeyen çok gizli bir yer önerelim size: Elektrik prizinizin arkası! Tornavidayla elektrik prizinizin vidalarını bir bir çıkarın ve arkasındaki boşluğa paranızı veya önemli bir eşyanızı koyun. Hırsızların aklına en son gelecek yerlerden birinin bu prizler olduğuna emin olabilirsiniz.

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Kimse yemeğinizi çalmasın

Ofiste olduğunu düşünün... Açsınız ve masanızın üzerinde bir sandviç var. Ancak o da ne; o an masadan ayrılmak durumundasınız ve en erken 5 dakika sonra masanıza dönebileceksiniz. Bu durumda yemeğinize göz diken iş arkadaşlarınız olabilir (elbette belli bir samimiyet çerçevesinde). Eğer bu sandviç ekmeğinizin çalınmasını istemiyorsanız sizin için geliştirilen harika bir kılıf var. Bu kılıfı sandviçinizin üzerine geçirdiğinizde sandviçiniz adeta küflenmiş gibi görünecek ve yabancı elleri üzerinden uzak tutmaya yetecektir.

Hırsızlardan korunmamın yolları!

Sahte araba teybi

Hırsızların araçlardan en çok çaldıkları eşyaların başında araba teypleri gelmektedir. Sürücülere yüksek maliyeti nedeniyle zor anlar yaşatan bu tür hırsızlıklara karşı ise yapabileceğiniz önemli bir şey var: Hırsızlıklara karşı geliştirilen sahte araba teybi, 90'lı yıllarda rağbet gören klasik araba teybi görünümüne sahipo. Hırsızlar bu teybi gördüğünde daha yeni model teyplere yöneleceğinden aracınız güvende olacaktır.