BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlar milletvekiline dadandı

AKP'nin Milletvekili Şükrü Önder'in Yalova'daki evine 15 günde 2. kez hırsız girdi.

Abone ol

AK Parti'nin emniyet kökenli vekillerinden Milletvekili Şükrü Önder'in Yalova'daki evine 15 günde 2. kez hırsız girdi. Aynı zamanda TBMM Şemdinli Komisyonu üyesi olan Şükrü Önder, 2 hafta arayla evine hırsız girmesinin dikkat çekici olduğunu söyledi.

TBMM Şemdinli Komisyonu üyesi ve Yalova Milletvekili Şükrü Önder'in başı hırsızlarla belada. Yalova'da şehir merkezinde bulunan 2 katlı evine 15 günde 2. kez hırsız giren Önder, olayın siyasi bir yönünün olduğuna inanmadığını kaydetti. Hırsızların, Önder'in evine 15 gün önce de girdiği, eşinin manevi değeri bulunan yüzük ve küpelerini çaldığı ortaya çıkmıştı. Bu kez de cam kırarak eve giren hırsızların, evde ziynet eşyası ve para aradığı, ancak kıymetli eşya bulunmaması nedeniyle bir şey çalamadığı belirtildi.
Eve giren hırsız bu kez AK Parti'li Önder'in ilginç bir notuyla karşılaştı. Hırsızlara "Bu evde para yok. Para bankada, boşuna evi arama" diye not bırakan emniyet kökenli Önder, "Hırsızlık vakalarının siyasi bir maksat taşıdığına inanmıyorum" dedi.

Evde değerli hiçbir eşya bırakmadıklarının altını çizen Önder, emniyet güçlerine sorumluları biran önce yakalama çağrısında bulundu. Daha önce eşine ait 22 parça yüzük ve küpeden oluşan takı kutusunun çalındığını hatırlatan Önder, evine 2 hafta arayla 2. kez hırsız girmesinin de dikkat çekici olduğunu vurguladı.