BIST 9.669
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.819,87

Herkes gitti bir tek o kaldı

Herkes gitti bir tek o kaldı

Mısır halkı günlerdir sokaklarda özgürlük sloganları atıp devlet başkanı mübarek'e "defol" diyor ancak mübarek'in inadı sürüyor. geçmişten kalan fotoğraflar halkın neden artık mübarek'i istemediğinin birer belgesi gibi. öyle ki mübarek'i başkan olduğu dönemde abd lideri olan jimmy carter'dan bu...

Herkes gitti bir tek o kaldı

Mısır halkı günlerdir sokaklarda özgürlük sloganları atıp Devlet Başkanı Mübarek'e "defol" diyor ancak Mübarek'in inadı sürüyor. Geçmişten kalan fotoğraflar halkın neden artık Mübarek'i istemediğinin birer belgesi gibi. Öyle ki Mübarek'i başkan olduğu dönemde ABD lideri olan Jimmy Carter'dan bu yana ABD, 5 Devlet Başkanı değiştirirken değişmeyen tek şey Mübarek'in ta kendisi... İşte Mübarek'in eskittiği liderler... (Hazırlayan: CNNTurk.com)

Herkes gitti bir tek o kaldı

1977-81 yılları arasında görev yapan ABD Başkanı Jimmy Carter, Hüsnü Mübarek'in görev süresi boyunca tanıştığı ilk ABD başkanıydı, ancak son olmadı... Üstüne 5 ABD başkanı daha geldi ancak Mübarek değişmeyen tek isim olarak bu fotoğraflarda yer almaya devam etti.

Herkes gitti bir tek o kaldı

Hüsnü Mübarek ve eski ABD Başkanı Ronald Reagan. Reagan 1981-89 yılları arasında ABD'nin liderliğini yaptı. Reagan 2004 yılında hayatını kaybetti. Mübarek ise hala görevde...

Herkes gitti bir tek o kaldı

George H. W. Bush, 1989-1993 yılları arasında görev yaptı. Kuveyt'e saldıran Irak'a müdahale etti. Baba Bush halen hayatta ancak görevi biteli tam 18 yıl oldu. Birlikte fotoğraf çektirdiği Mübarek ise hala görevde.