BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Hedef yeni Hagi

G.Saray'ın yöneticisi Polat'ın Atletico Madrid'li Martin Petrov için harekete geçtiği belirtildi.

Abone ol

Bulgar yıldız, müthiş frikikleri ve stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye benzetiliyor.

Galatasaray'da 'ikinci başkan' olması beklenen Adnan Polat'tan taraftarlara müjde! Hedeflerinin 2000'de Avrupa'ya damgasını vuran Galatasaray'ı oluşturmak olduğunun altını çizen Polat'ın, "Yeni sezon için öyle transferler yapacağız ki, Fenerbahçe'nin 100. yıl için getireceği yıldızlar bile gölgede kalacak" dediği ifade edildi.

Adnan Polat'ın transfer listesinin ilk sırasındaki ismin Martin Petrov olduğu belirlendi. Atletico Madrid'de oynayan Bulgar forvet, mesafe tanımaksızın attığı müthiş frikikler ve futbol stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye çok benzetiliyor. Polat'ın, Martin Petrov'u G.Saray'a kazandırarak transferi tam bir şova dönüştüreceği öğrenildi.

Martin Petrov, Almanya'nın Wolfsburg takımından da Eric Gerets'in eski öğrencisi. Belçikalı hocanın da Bulgar yıldız için "Galatasaray'ın yeni Hagi'si olur" dediği kaydedildi. Transfer çalışmaları için şimdiden harekete geçen sarı-kırmızılıların listesinde İnsua, Pires, Sorin, Zidane ve Roberto Carlos gibi isimler de bulunuyor.

Bir görüş

Frikik ustası Petrov
27 yaşındaki Martin Petrov, Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından biri. Dört yıl Almanya'nın Wolfsburg takımında 116 maçta görev alıp 28 gol attı. Geçen yıl 12 gol 14 asistle Wolfsburg'ta yılın futbolcusu seçildi.

Wolfsburg'tan İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Petrov, 29 maçta 1 gol atarken, sekiz de asist yaptı. Büyük bir frikik ustası ve 56 kez milli takım formasını giyip 10 gol attı. Bir takımın kaderini tek başına değiştirebilecek bir futbolcu.

Kaynak: www.fotomac.com.tr