BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Hedef 3te 3 yapmak

Milli takımın Macaristan mesaisi başladı. Milli oyuncular 3'te 3 yapıp 9 puan almak istiyor.

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Macaristan ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana tüm oyuncular katıldı. Millilerin antrenmanda koşunun ardından taktik idmanı yaptığı bildirildi.

Turkcell Süper Lig'de dün Ankaragücü ile oynayan Trabzonspor'un milli oyuncuları Gökdeniz ve Hüseyin, İspanya'dan gelen Nihat, bugün kampa katıldı.


Milli takım, bu akşam ve yarın akşam basına kapalı yapacakları antrenmanlarla çalışmalarının İstanbul bölümünü tamamlayacak. Macaristan'a 5 Ekim Perşembe günü gidecek olan milliler, aynı gün akşam da basına kapalı çalışacak. Maçın oynanacağı Ferenç Puşkaş Stadı'nda 6 Ekim Cuma günü akşam yapılacak son antrenmanın ise ilk 15 dakikası basına açık olacak.

-FUTBOLCULAR İDDİALI-

Milli futbolcular, Macaristan ve Moldova ile yapacakları iki maçı da kazanacaklarını söylediler.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuncay Şanlı, zorlu maçlar oynayacaklarının bilincinde olduklarını vurgulayarak, ''Bu zoru kaldırabilecek bir takımız. İlk maçı kazandık. 3'te 3 yapıp 9 puanla yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

İbrahim Toraman ise çok önemli iki maç yapacaklarını ifade ederek, ''İki maça en iyi şekilde konsantre olup, en iyi şekilde mücadele ederek kazanmak istiyoruz'' dedi.

Mehmet Topuz da grupta kolay maç olmadığını ifade ederek, ''Rakibin küçüğü büyüğü olmaz. Önce Macaristan'ı ardından da Moldova'yı yenerek, iki maçta 6 puan hedefliyoruz'' dedi.