BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Hayali Var mısın yok musun

O down sendromlu... Henüz 16'sında... Ailesi sanal bir düğün bile yaptı. En büyük arzusu da yarışmaya katılmak.

Abone ol

Down Sendromlu 16 yaşındaki Özge Özkan'ın en büyük hayali bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programına katılmak.

Kızlarının engeline bağlı kalp ve böbrek yetmezliği ve buna bağlı rahatsızlıklar nedeniyle son bir yıldır zor günler yaşadıklarını kaydeden anne Emine Özkan, kızlarının en büyük hayalinin Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok musun' yarışma programına katılmak olduğunu söyledi.

Hem Özge'nin hayalini gerçekleştirmek hem de tedavi masraflarını karşılamak için yarışma programına katılmak istediklerini belirten Özkan, ''Yarışmada kazanacağımız parayla, 'kızınız 90 yaşındaki birinin organlarına sahip. Alın, götürün' demeyecek bir hastanede Özge'nin tedavilerini yaptırmak istiyorum'' diye konuştu.

SANAL GELİN VE DÜĞÜN

Kızının rahatsızlıkları nedeniyle yaşadığı sıkıntıları unutturmak ve hayallerini gerçekleştirmek için kızına sanal bir düğün yaptıklarını anlatan Özkan, ''Daha gelinlik giymeden kızımı kaybetmek, bembeyaz gelinlik yerine kızımı kefene sarma düşüncesi sonunda kızıma sanal bir düğün yapmaya karar verdik. Hem onun hayali gerçekleşti hem de biz onun mutluluğunu gördük. Son dönemde yaşadığımız o acı günler de bir nebze olsun geride kaldı'' diye konuştu.

Özge için kına gecesinden düğün salonuna, davetiyelerden pastaya kadar tam bir düğün yaptıklarını anlatan Özkan, Özge'nin aşık olduğunu gencin de kendilerini kırmayıp ''sanal damatları'' olduğunu belirtti.