BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  EKONOMİ

Havaşın ağır konukları

Dünya sivil havacılığının kalbi İstanbul’da atacak. Havaş ve TAV, IATA/IGHC üyelerini ağırlayacak.

Abone ol

Dünya sivil havacılık sektörünün buluştuğu “IGHC 2006 Kongresi” çerçevesinde ülkemize gelen IGHC üyesi kuruluşların temsilcileri, Havaş ve TAV"ın ev sahipliğinde düzenlenecek “Hoşgeldiniz Resepsiyonu”nu ile ağırlanacak. IGHC delegeleri onuruna Kureçeşme Arena"da düzenlenecek geceye 140 ülkeden sivil havacılık dünyasının yaklaşık 800 üst düzey temsilcisinin katılması bekleniyor.

Uluslararası Yer Hizmetleri Kuruluşları Konseyi (IGHC) tarafından bu yıl İstanbul"da düzenlenen 2006 Kongresi, İstanbul"da başlıyor. Sponsorları arasında Havaş ve TAV"ın da yer aldığı IGHC 2006 Kongresi Türkiye"nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. 140 ülkeden bine yakın delegenin katılması beklenen kongre, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı"nda 30 Mayıs-1 Haziran 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kongre çerçevesinde, Havaş ve TAV ev sahipliğinde İstanbul"da bulunan IGHC delegeleri onuruna 30 Mayıs 2006 Salı günü saat 18:00"da ilk önce Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı"nda bir kokteyl düzenlenecek. Ardından Kuruçeşme Arena"da devam edecek gecede “Hoşgeldiniz Resepsiyonu” çerçevesinde Türk Mutfağından lezzetlerin sunulduğu bir de yemek verilecek. Yemeğin ardından ses ve ışık gösterileri eşliğinde sahne alacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu peformanslarını sergileyecek.

ICHC Kongresi"nde, sektör temsilcileri sivil havacılığın mevcut durumunu birlikte tartışıyor, hayata geçirdikleri yeni teknoloji ve uygulamalara ilişkin elde ettikleri verileri birbirleri ile paylaşıyor ve hizmetlerin gelecekte ki vizyonuna birlikte karar veriyorlar.

Pek çok ticari anlaşmanın da temellerinin atıldığı kongrede, ayrıca yerli ve yabancı kuruluşların tanıtım standları yer alıyor. Bu sayede hava yolu ve yer hizmeti şirketlerinin temsilcileri karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı da buluyorlar.