Hatay'da karakola saldırı! Acı haber geldi
HATAY 'dan son dakika şehit haberi geldi. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden gelen sondakikaya göre karakola ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir asker şehit oldu. Saldırının PYD tarafından keskin nişancı ateşiyle yapıldığı açıklandı.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
pyd bölgeleri 7x24 hesabıyla sürekli bombalanmalı
gireceksin alayını yok edeceksin bu pkk köpeklerini arkasında kim olursa olsun, onu da yok edeceksin. madem öyle gel böyle.
antep de kürt düğününü havaya uçurup süriyeye giriş nedeni,şimdide kürt bir askeri öldürtüp pyd ye saldırı.valahi devletimiz çok zekice hareket ediyor.nihayet siyaset öğrendi))
Bal gibi piravakasiyondur bu, ölen urfali Kürt katilide PYD göstermeye calisiyorlar hepisi uydurmadir.
Merminin üstünde örgütün ismimi yaziyodu
büyle açık iftira olurmu sınır üsunun elindeyse niye pyd buna çucuklar bile güler aklınızı başınıza toplayın kürtler sizin oyuncağınız değil cidi olun saygılı olun yoksa yalandan kürt kardeşim demeyin
yazık çok yazık nereye kadar bitsin artık şehit haberi duymak istemiyorum huzur ve güvenli bir ülke olsun güzel ülkemiz analar ağlamasın
Ateş açılan yer PYD nin mi yoksa ÖSO nun kontrolünde mi. ACABA SANDIĞA GİDERKEN PYD ile SAVAŞA TUTUNARAK OY HESABIMI YAPACAKLAR.
Afrini alın ezin geçin nedir bu yahu. arada pislik kalmasın
PYD topraklarından CIA yada Mossad tarafından atış yapılamaz mı? Neden PYD yaptı diye haber başlığı atıyorsun? Maksadınızı aşıyorsunuz!