BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Hasan Şaş maçta uyuya kaldı

Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada kulübüde oturan Galatasaraylı oyuncu böyle yakalandı.

Abone ol

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısı çok tatsız tuzsuzdu. Bu bölümde kulübede oturan Hasan Şaş'ın uyuyan hali objektiflere böyle yansıdı.

Polat locada

Fenerbahçe derbisinden sonra ‘tezgah var’ diyen ve PFDK tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Galatasaray Başkanı Adnan Polat karşılaşmayı locadan izledi. Elindeki tesbihle görüntü veren Polat, maçı Teknik Danışman Feldkamp’la birlikte takip etti. Cezalı futbolcular Arda, Emre Aşık ve Sabri de karşılaşmayı, Polat’ın yanındaki locadan izlediler.

Kapılar açıldı
Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında gerilerde kalması yüzünden sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Mücadeleyi sadece 8 bin 320 biletli seyirci izlerken, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı boş kaldı. Maç başladıktan hemen sonra kale arkası tribünün kapıları açıldı ve yaklaşık bin kişilik taraftar grubu biletsiz olarak stada girdi.

Kewell’dan nokta

İngiliz gazeteleri tarafından sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılarak Premier Lig’e geri dönebileceği ileri sürülen Harry Kewell dedikodulara noktayı koydu. Avustralyalı yıldız, “Takımımızın Şampiyonlar Ligi’ne kalması veya kalamaması benim buradaki kariyerimi etkilemez. Bir yıl daha sözleşmem var. Ayrıca kulübümü ve takım arkadaşlarımı çok seviyorum” diye konuştu.

PAF’lar galip

Geçen hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan Galatasaray PAF Takımı, ligin 28. haftasında Çetin Emeç Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Zirve mücadelesi yapan sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan Cem Sultan’ın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Liste komedisi

Maçtan önce basın mensuplarına dağıtılan esame listesinin hatalarla dolu olması herkesi şaşırttı. Listede, yardımcı hakemler Bülent Gökçü ve Alpaslan Dedeş’in yerine Aleks Taşçıoğlu ile Bahtiyar Birinci’nin isimleri yer aldı. Listede orta hakem Hüseyin Göçek’in adının da Hüseyin Gökçek olarak yazılması, “pes” dedirtti.