BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Harvard'lı öğrenciler TBF'yi ziyaret etti

Harvard Business School'dan gelen 9 yüksek lisans öğrencisi ve bir profesör TBF'yi ziyaret etti.

Abone ol

Dünyanın en prestijli okullarından Harvard Business School'dan gelen 10 öğrenci, Türkiye Basketbol Federasyonunu (TBF) ziyaret etti.

TBF'den yapılan açıklamaya göre, Harvard Business School'dan gelen 9 yüksek lisans öğrencisi ve bir profesör, federasyon bünyesindeki tüm departmanları gezerek, bilgi aldı. 

TBF Başkanı Turgay Demirel, Genel Sekreter Ali Özsoy ve Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı ile bir saate yakın sohbet eden öğrencilerin, Türkiye'de yapılan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nın organizasyonu ve (A) Milli Takım'ın elde ettiği başarılarla ilgili sorular sorduğu kaydedildi.  

Profesör Stephen Bradley, TBF'nin resmi internet sitesine ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Türk basketbolu hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen bir öğrencinin önerisi üzerine bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, ''NBA'de oynayan 5 Türk basketbolcu var. Türkiye'nin basketbolda ne kadar iyi bir durumda olduğunu çok iyi biliyoruz. Federasyonda gözlemlediğimiz iş ortamı çok iyiydi. Burada çok başarılı bir program yürütülüyor. Kar amacı gütmeyen bir organizasyonun bu kadar başarılı şekilde gelir yaratması ve böylesi büyüme sergilemesi takdir edilmesi gereken durum'' ifadesini kullandı.