BIST 9.976
DOLAR 34,06
EURO 38,04
ALTIN 2.833,69
HABER /  DÜNYA

Hapishanede seks skandalı

İngiltere’de son 10 yılda 670 kişinin firar ettiği cezaevi bu kez de seks skandalıyla çalkalanıyor.

Abone ol

Derbyshire’da bulunan Sudbury Açıkhava cezaevinin sakinleri geçtiğimiz gece iki fahişeyi konuk etti. Ruby Evans adındaki hayat kadını yanına bir arkadaşını da alarak hapishanenin bahçesinden içeri sızarak mahkumların bulunduğu alana gitti. Aldıkları alkolün etkisiyle kendilerinden geçen iki kadın mahkumlarla beraber olmadan önce onlara ‘sıradışı’ bir şov sunmayı da ihmal etmedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar yüksek müzik eşliğinde mahkumlarla çılgınca eğlenen kadınlar dışarı çıktıklarında güvenlik görevlileri tarafından fark edilince soluğu karakolda aldı.

13 saatlik sorgunun ardından serbest bırakılan iki fahişe mahkumların arkadaşları tarafından kiralandıkları iddialarını yalanlayarak eğlenmek için böyle bir şey yaptıklarını belirtti. Skandallar hapishanesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Evans şöyle konuştu: ‘Cezaevindeki güvenlik sistemi şaka gibiydi. Bir tatil köyüne girer gibi hapishaneye girdik. Mahkumların geleceğimizden haberi yoktu. Onlara hediye olarak iç çamaşırlarımızı bıraktık’.