BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Hande Ataizi, evliliği sıkıcı buluyor: Evlilik, tek eşlilik, her gece aynı adamla DVD izlemek, belirli aktivitelerde bulunmak...

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Hande Ataizi, evliliği sıkıcı buluyor: Evlilik, tek eşlilik, her gece aynı adamla DVD izlemek, belirli aktivitelerde bulunmak, belirli aktivitelerde bulunamamak sıkıcı bir rutin getiriyor. Ben diyorum ki, iyi ki zamanında renkli yaşamışım...

(Radikal- Armağan Çağlayan)

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Bir gün bana Hande Ataizi anne olacak deseler inanmazdım.....

Ben de inanmazdım. Yani şöyle diyeyim. insanlar beni çok fazla tanımıyorlar. Üstelik çok fazla anaçta görünmüyorum. Benim inanmama bölümüm ise şu: Uzun zaman kromozom bozukluğundan dolayı doktorlar anne olamayacağımı söylediler. Ben de kendi kendime 'Bu dünyaya çocuk getirmek doğru değil', 'Bizim de çocuğumuz olmayacak' gibi telkinlerde bulundum. Bir anda böyle mucizevi şekilde gerçekleşince açıkçası çocuğum olduğuna inanamadım.

Tedavi filan olmadın mı?

Hayır kesinlikle olmadım. Tedavilik bir şey de yoktu. Sebebi bilinmiyordu çünkü. Ben evrenin bir planı olduğunu düşünüyorum. Olması gereken zamanda olması gereken oluyor... İnsanlar çok ısrar ediyorlar ama olmuyor olmuyor, sonra birden çocukları oluyor. Ben de böyle inandım. Sanki doğru zaman şimdiydi ve çocuğum oldu.

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Neymiş kromozom bozukluğu?
Yumurtalarım spermi bozuyordu. Hiç bir spermi kabul etmiyordu. O nedenle de olmuyordu. Bir kere de iki sene önce tüp denedim. Bir tane bile sağlam embriyo bulunamadı. İnanılmaz bir şey. Ben de artık dedim ki olmuyor.

Peki mutsuz etti mi seni bu durum?

Elbette. Olmayacağı fikri başlı başına insanı mutsuz ediyor zaten. Çok üzülmüştüm. Ama çocuğum olunca da inanamadım. Şimdi senin 'inanamadığın' bölüme geleyim. Deli dolu, sanki sorumluluk sahibi biri olamayacak gibi görünüyorum sanırım. Daha doğrusu ben sorayım. Öyle mi görünüyorum? Oysa ki, Kate Moss da doğurdu !

Hande Ataizi: Evlilik, tek eşlilik sıkıcı bir rutin

Nasıl söyleyeyim. Dışarıdan algı olarak söylüyorum. Sporuna giden, kendine özen gösteren, kendiyle çok ilgili,sorumluluk almayacak bir kadın gibi görünüyorsun dışarıdan.
Doğrudur. Zaten oyuncu olduğumdan buna dikkat etmem, kendimle biraz fazlaca ilgilenmem gerekiyor. Bir de kadın olduğum için buna dikkat etmem lazım. Sağlıklı olmaya düşkünüm. Ama onun dışında hiçkimsenin çok da bilmediği veya benim fazla göstermediğim duygusal bir yanım var. Orada da bir parça iyi bir anne olduğumu düşünüyorum.

Çok şey değiştirdi mi çocuk hayatında?
Hayır. Eskiden nasılsam yine öyleyim. Çok dışarı çıkmazdım. Şimdi de aynı.

Ama dışarıdan bakınca sorsalar biz de deriz ki, 'Hande, çalsın sazlar oynasın kızlar' havasında.

Hayır. Az çıkarım. Çıktım mı da eğlenirim. Her gece de çıkmıyorum zaten. Bu nedenle çocuk beni sınırlamadı. Doğru zaman dediğim de biraz bu aslında.