BIST 9.678
DOLAR 34,18
EURO 38,29
ALTIN 2.898,20
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadını yaktılar

Küçükçekmece ormanında sabaha karşı hamile bir kadın öldürüldükten sonra yakıldı.

Abone ol

Yakılan ceset nedeniyle çıkan yangında 1 hektarlık alan kül oldu. Yangın, havadan ve karadan müdahale edilerek 2 saatte kontrol altına alınabildi.

Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece Şamlar Köyü ormanında saat 05.00 sıralarında başlayan yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve orman ekiplerine haber verdi. Yangın, rüzgarında etkisiyle hızla yayıldı. Kısa sürede olay yerine gelen Arnavutköy itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti. Helikopter destekli yapılan çalışmalarda yangın 2 saatte kontrol altına alınabildi.

Yangının ardından çevrede araştırma yapan itfaiye ekipleri, yanmış halde hamile olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi buldu. İstanbul Orman İşletmeri Müdürü Galip Uzun olay yerinde yaptığı açıklamada " Yangında yaklaşık 1 hektarlık alan yanmıştır. Çalışmalar sırasında hamile olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu. Cesedin imha edilmek için yakıldığı ve yangının büyük olasılıkla bu nedenle başladı " dedi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı