BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Hamdi Beyin teklifini evet dedi

Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışan Mehmet Yavuz, Hamdi Bey'in teklifini kabul etti.

Abone ol Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışan Mehmet Yavuz, daire almak için riske girmeyerek Hamdi Bey'in 67 bin YTL'lik teklifini kabul etti. Şayet kutusunu açtırsaydı 400 YTL kazanacaktı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Show TV'de yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışmasının dün akşamki bölümünde yarışmacı koltuğuna Rize'den Mehmet Yavuz oturdu.

Arkadaşlarının sevgi gösterileri ile Acun'un yanına gelen Mehmet, "Çok heyecanlı burası yaa" diyerek heyecanını izleyenlerle paylaştı.

Yarışmaya 200 YTL'lik mavi kutu açtırarak iyi başlayan Mehmez Yavuz, ilk tur sonunda hiç kırmızı açtırmadı ve Hamdi Bey'den 17 bin YTL'lik teklif aldı. Yarışmaya devam eden Mehmet Yavuz, sonraki turda 500 bin YTL'lik büyük ödülü açtırdı.

Ev almak için yarışmaya katılan Mehmet Yavuz, yarışmanın sonuna kadar başarıyla yarıştı. Son dörde 2 YTL, 400 YTL, 250 bin YTL ve 400 bin YTL'lik kutularla giren Mehmet, Hamdi Bey'den 67 bin YTL'lik teklif aldı. Rizeli Mehmet, ev hayalini gerçekleştirebilmek için 67 bin YTL'lik teklifi kabul etti.

Şayet Mehmet Yavuz, riske girip devam etseydi ilk hakkında 250 bin YTL, ardından da 400 bin YTL'yi açtıracaktı. Mehmet Yavuz'un önünde duran 1 numaralı kutuda 400 YTL bulunuyordu.

ŞANSAL BÜYÜKA ÇOK KORKTU AMA...
Acun Ilıcalı, mesleki kariyerinde önemli bir yere sahip olan Şansal Büyüka'yı stüdyoda ağırladı. Daha önce yarışmaya Rıdvan Dilmen ile katılan Büyüka, 500 bin YTL'lik büyük ödülün olduğu kutuyu açmıştı. Yine kutu açması rica edilen Büyüka, adı uğursuza çıkmamasını dileyerek 19 numaralı kutuyu açtı. Bu sefer kutudan 10 YTL çıktı ve Şansal Büyüka, rahat bir nefes aldı.

ACUN'UN TOPLADIĞI PARA NE OLDU?
11 Mart'ta 'Engelleri Kaldıralım' isimli bir kampanya yaptıklarını hatırlatan Acun Ilıcalı, Evren'in yarıştığı gece 5 milyon 350 bin YTL'yi topladıklarını hatırlattı.

TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer, gerçek ihtiyaç sahiplerini bularak engelli gençlere çeşitli yardımlarda bulunduklarını anlattı. Bu kampanya sayesinde 500 bilgisayar, 250 işitme cizahız, 100 kişiye rehabilitasyon, 200 kişiye 4 yıllık eğitim bursu ve bedensel engelli vatandaşlara da tedavi ile tekerlekli sandalye verildi.