BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Hakim böyle yapar mı?

Chatte tanışıp yıldırım hızıyla evlenen ve 18 gün sonra hakim kocasından boşanan kadından şaşırtan ifadeler.

Abone ol

30 yaşındaki hakim Murat Yıldız'ın internette tanışıp evlendikten 18 gün sonra boşanma davası açtığı eşi 24 yaşındaki Derya Yıldız (Kıyançiçek), bu beraberliklerinin hakimin devam eden internet sevdası nedeniyle bittiğini öne sürdü.

"Bu süre içinde beni evin dışına tek başıma bırakmadı. İki kez kendisiyle birlikte çıkabildim. Geç saatte uyanıp, adliyeye gidiyor, eve geç geliyordu. Misafir kabul etmiyordu. Evde çıplak geziyordu. Sürekli internette geziniyor, porno sitelere giriyordu. Evlendikten sonra bağımız kopmuştu.

Bana, 'ağzın, yüzün eğri' diye hakaret ediyor, fotoğraftaki gibi güzel olmadığımı, fotoğraf uzun saçlı ve kilolu, gerçekte kısa saçlı ve zayıf olduğumu söylüyordu.

 Sonra da beni ailemin yanına gönderip, boşanma davası ve kendisini kandırdığımı ileri sürerek aleyhimde 24 bin YTL'lik tazminat davası açmış. Ben de karşılık olarak kendisine, 'Hakaret, tehdit ve tecavüz' ettiği iddiası ile 77 bin YTL'lik dava açmak için şikayet dilekçesi verdim. Boşanma davası açıldıktan sonra Murat Yıldız'ın kendisinden önce evlenip, boşandığını, eski eşinden 1 çocuğu olduğunu öğrendiğini söyleyen Derya Yıldız, ilk eşini ziyaret edip, görüştüğünü, onun da hakimin tutarsız davranışları olduğunu söylediğini anlattı.

Evlilendikleri için okulunu da bıraktığını, Muş'un Malazgirt İlçesi'ne gittiğini anlatan Yıldız, yaşadığı olaylar sonrası, Adalet Bakanlığı'na da gidip, yardım istediğini, ancak, anlattıklarına "Hakim böyle bir şey yapar mı?" diyerek inanmadıklarını ekledi.